Odiseja 2014

Ugovori, projekti, slatki snovi…

“Što se tiče Fijata na žalost taj ugovor neće biti pokazan.. To je ugovor na koji je država Srbija potrošila najviše novca i da smo ga kojim slučajem mi potpisali bili bismo optuženi za najveći kriminal”, rekao je Vučić u parlamentu.
– Dakle, pošto je obećao da će taj ugovor biti pokazan, on naravno neće biti pokazan.

Kremenkov-automobil“Vučić je rekao da u Vladi Srbije nema lopova i da će se ponositi objavljivanjem ugovora sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima nakon što to odobri šeik Muhamed čiji dolazak očekuje.”
– Dakle, ni taj ugovor neće biti pokazan…

“Premijer je u parlamentu najavio da će uskoro biti potpisan ugovor sa Mercedosom o proizvodnji njihovih autobusa u FAP-u.”
– Pošto je to ugovor o lepljenju znaka Mercedesa, a ne o proizvodnji, preventivno ni taj ugovor neće biti pokazan.

“Mi smo na putu ka Evropskoj uniji, ali naša obaveza je da nastavimo i poštujemo ono što je dobro za Srbiju”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije.”
– Mi smo na putu ka kurcu i tu nema ničeg novog…

“On je istakao da je projekat Južni tok jedan od poslovnih poteza koji bi u Srbiji tokom 2015. i 2016. godine trebalo da omogući privredni rast.”
– Zašto kaže “Srbija” kad misli “Rusija”?

“Vučić je penzionerima u Srbiji poručio da mirno spavaju i da će Vlada nastaviti da brine o njima, kao što je brinula i do sada.”
– Taj miran san se inače zove “večni počinak”…

Organic_Caveman“A ova država i neka druga vlast vode protiv Miškovića postupak i do kraja godine pretpostavljam biće prvostepene presude”, rekao je Vučić.
– Odnosno neće…

“On je odgovarajući na pitanja poslanika u parlamentu rekao da izgleda da su Beko, Mišković i ostali počeli da plaćaju poreze i naveo kolike su poreze platile pojedine njihove kompanije i firme vlasnika još nekih velikih kompanija.”
– Osim onih njihovih firmi koje su oterali u stečaj da ne bi plaćali porez…

“Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do utorka, 5. avgusta, na sajtu vlade biti spisak svih donatora koji su pomogli Srbiji posle majskih poplava.”
– Pretpostavljem da će se spontano “ispostaviti” da je ukupna pomoć bila mizerna… trebalo im je samo tri meseca da našteluju brojke.

“Premijer se izvinio građanima, ističući da će se spisak naći na sajtu vlade do 5. avgusta i da će se sve, kao i do sad, raditi transparentno.”
– Transparentno kao i do sada? Nemoj više, molim te…

“Vučić je rekao da će predložiti izmene Zakona o finansiranju političkih stranaka, kako bi stranke mogle da se bave humanitarnim radom.”
– Jedini humanitarni rad koji od vas očekujemo je da se kolektivno samoubijete.

(Marko Ekmedžić, FaceBook)

2001-a-space-odyssey-dawn-of-man-apes

… i elektrošok terapija

POVEĆANJE CENE ELEKTRIČNE ENERGIJE

Ako se kaže da “nije u redu da imamo najnižu cenu el.energije u okruženju”, vođen istom logikom mogu da kažem i da “nije u redu da Venecuela ima najnižu cenu benzina na svetu (0,10 centi)”!! Alo, IDIOTI, da vam ponovim: NIJE PROBLEM POTROŠNJA NEGO PROIZVODNJA, KRAĐA i GLOMAZAN BAHATI EPS SA VIŠKOM BIROKRATIJE!!!
Malopre na RTS-u reče ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić i ne trepnu: “Svi koji se greju na struju bi morali da razmisle već sada o alternativama…”????????? Pa, jebemumiša, valjda bi razvoj civilizacije i 21. vek trebalo da se ogledaju u tome da je SVE “na struju” i da prestanemo već jednom da SAGOREVAMO FOSILNA GORIVA (drva, ugalj, nafta, gas)????? Da prestane već jednom da se “dimi iz odžaka” i zagađuje… pa šta bi sa “globalnim zagrevanjem”?
Reče “pametni” ministar i da 90% građana redovno plaća račune, ali da je veliki problem 10% potrošača koji ne plaćaju!?! Znači: povećanje cene SVIMA – nateraće neplatiše da plate? IDIOT je to i potvrdio: “Povećanje cene struje će da STIMULIŠE potrošače da ŠTEDE i da PLAĆAJU”?! Tebi Antiću glava očigledno služi samo za češljanje, mozga odavno nemaš.

Caveman_5Zašto lepo ne priznate da želite da se Srbi presele u pećine i prestanu da troše struju, prestanu da jedu, piju i da dišu? Da prestanemo već jednom da vam SMETAMO, da bi VI mogli na miru SVU el.energiju da IZVOZITE i mažnjavate pare, da na miru sav stambeni prostor pretvorite u “tržne centre”, da SVU ORANICU poklonite, da na miru napunite svoje džepove i odselite se na neka egzotična ostrva.

Nema više smisla ni psovati vas.
BUDALE.

p.s.

“Vaše lepe želje su bez osnova i to je problem ove Vlade. Konačno, nemojte da vičete na mene! Ja nisam ni član Vlade, niti član otadžbinske uprave!”
Zoran Živković, replicira Aleksandru Vučiču u Skupštini Srbije (31.07.2014)

cavemanIšbre, mamuti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s